وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

سخنرانی عادل الجبیر در جمع منافقین و تجزیه‌طلبان در نیویورک

وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه، با حضور در نشست ضد ایرانی گروه موسوم به «متحد علیه ایران هسته‌ای» که با حضور منافقین و تجزیه‌طلبان برگزار شده، مدعی شد که حمله به تأسیسات نفتی سعودی کار ایران است و عربستان این حمله را بدون پاسخ نخواهد گذاشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 26
کد خبر: ۲۳۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  «عادل الجبیر»، وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجی در نشست ضد ایرانی گروه موسوم به «متحد علیه ایران هسته‌ای» که اعضای گروهک منافقین و گروهک‌های تجزیه‌طلب در آن مشارکت داشتند، ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد.

 

الجبیر که برای شرکت در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده، در نشست «متحد علیه ایران هسته‌ای» شرکت کرد و برای چندمین بار طی یک هفته، مدعی شد که سلاح‌های به کار رفته در حمله تلافی‌جویانه ارتش یمن به تأسیسات نفتی سعودی، ایرانی است.

 

این مقام سعودی در حالی ایران را به دست داشتن در این حمله متهم می‌کند که هنوز از ارائه دلایل متقن برای ادعای خود عاجز است.

 

وزیر مشاور دولت سعودی مدعی شد که ایران به گسترش هرج و مرج در منطقه به وسیله شبه نظامیان دامن می‌زند و «تاریخ درازی از ترورها» در پرونده خود دارد.

 

الجبیر ادعا کرد که ایران از القاعده حمایت می‌کند و به «حمزه»، پسر اسامه بن لادن، سرکرده القاعده پناه داده است.

وزیر مشاور دولت سعودی که کشورش نزدیک به پنج سال است یمن را محاصره کرده است، مدعی شد که جامعه جهانی اگر به ائتلاف سعودی متجاوز به یمن کمک نکند، ایران بر این کشور سیطره خواهد یافتد.

 

او همچنین در ادامه ادعاهای خود علیه ایران گفت که رفتارهای خصمانه ایران در منطقه باعث شده است نیروهای خارجی در این منطقه حضور داشته باشند.

 

الجبیر بار دیگر گفت که بعد از پایان تحقیقات در مورد حملات پهپادی یمنی‌ها به تأسیسات نفتی، همه گزینه‌های ممکن از جمله گزینه‌های سیاسی و نظامی را بررسی خواهد کرد.

 

او رسما ایران را عامل این حملات دانست و گفت که این حمله بدون پاسخ نخواهد ماند و این کشور باید عواقب این حمله را برعهده بگیرد.

 

وزیر مشاور دولت سعودی همچنین ایران را اولین حامی تروریسم در منطقه و جهان معرفی کرد و گفت که این کشور از گروه‌های تروریستی در غرب آسیا حمایت می‌کند.

 

او همچنین توافق برجام را توافق ضعیف خواند که نظارت ناقصی بر فعالیت‌های هسته‌ای ایران دارد و این توافق منجر به افزایش نفوذ تهران در منطقه و افزایش حمایت از گروه‌های تروریستی شده است.

 

نشست ضد ایرانی که الجبیر در آن به ایران حمله کرد، میزبان تعدادی از گروه‌های جدایی‌طلب و تروریست بود این گروهک‌ها عبارتند از: سازمان چریک‌های فدایی خلق، حزب دموکرات کردستان، حزب کومله کردستان و گروهک منافقین.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار